Ronald Araujo fa una visita sorpresa a un jove a l’Hospital de Sant Pau amb motiu del Dia Internacional contra el Càncer Infantil

Comparteix

La Fundació FC Barcelona i la Fundació Enriqueta Villavecchia organitzen una emotiva trobada entre el jugador blaugrana i en Sergi, un jove de 15 anys malalt de càncer

El dia 15 de febrer és el Dia Internacional contra el Càncer Infantil. Des de la Fundació FC Barcelona es treballa per millorar el benestar emocional i generar emocions positives d’aquells infants que malauradament lluiten contra una malaltia tan greu. 

Enguany, gràcies a la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i la Fundació Enriqueta Villavecchia, el jugador del primer equip masculí de futbol Ronald Araujo ha visitat l’Hospital Sant Pau de Barcelona, on ha protagonitzat una trobada sorpresa amb en Sergi,  un noi de 15 anys que pateix càncer. La visita ha tingut lloc a la seu  que aquesta fundació d’oncologia infantil té a l’Hospital de Sant Pau i ha estat totalment inesperada per al jove, que no havia estat avisat de l’arribada del crac uruguaià del Barça. 
 

Aquesta acció s’emmarca dins del programa “Salut i Benestar Emocional Pediàtric” de la Fundació, que té com a objectiu fomentar emocions positives a infants i persones joves en situació de malaltia greu. El programa promou la participació dels jugadors i jugadores del FC Barcelona que proporcionen a aquests infants una vivència única i una injecció d’alegria que recordaran tota la seva vida.

Durant la trobada, en Ronald i en Sergi han estat xerrant una bona estona compartint anècdotes, experiències i aficions. El jugador blaugrana l’ha convidat a presenciar el partit d’Europa League d’aquest dijous contra el Manchester United a l’Spotify Camp Nou i ha tingut també el detall de portar-li una samarreta de la primera equipació signada per ell mateix per poder dur-la el dia de partit.

Per la seva, Ronald Araujo ha viscut en primera persona la història d’en Sergi, el gran protagonista del dia i exemple de superació davant la lluita diària contra el càncer.
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA