Col·labora

Descobreix tots els nostres projectes i pren partit per les nenes i nens més vulnerables d’arreu del món.

Finança un projecte

Quan col·labores amb la Fundació Barça ens ajudes a no deixar cap nena o nen fora de joc.

Fes una donació

Partners

Rebem suport d'empreses i fundacions del nostre país i d'arreu del món

Scotiabank

Des de 2016, gràcies al seu compromís, l’impacte dels programes de la Fundació Barça s’expandeix per Amèrica Llatina.

Projectes on participa

Nike

Main partner del Club, dona suport a la Fundació des del 2018. A través de la iniciativa Made To Play treballem a set barris de Barcelona, arribant a 30 educadors i quasi 600 infants.

Projecte on participa

Konami

Des del 2017 treballem conjuntament per la inclusió social a través de l’esport, i des del 2019, gràcies a Konami, fem arribar el programa Per la Diversitat al Japó.

Projecte on participa

Fundació Bancària ''la Caixa''

Des del 2009 treballem amb l'objectiu que l’educació sigui una eina bàsica per a la transformació social fent servir les diferents metodologies de la Fundació Barça.

Projectes on participa

Fundació Mapfre

Peça clau des del 2012 del programa Prevenció de la Violència Juvenil a la favela de Maré de Rio de Janeiro i Sao Paulo (Brasil), on treballa la Fundació Barça.

Projecte on participa

Fundació Telmex

Des de 2016 hem posat en marxa conjuntament un programa per combatre la violència juvenil a cinc ciutats de Mèxic.

Projecte on participa

Gran Tierra Energy

Aquesta col·laboració ha permès desenvolupar un projecte de garantia de drets de la infància a través de l’esport amb infants de Puerto Asís, al departament colombià de Putumayo.

Projectes on participa

Fundació Abertis

Des del 2021, treballem amb la Fundación Abertis per la inclusió de nenes i nens amb diversitat funcional a través de l’esport a Sao Paulo, Brasil.

Projectes on participa

Nous Cims

Gràcies a la Fundació Nous Cims, desenvolupem el programa per prevenir la violència juvenil de nenes i nens de comunitats vulnerables a Medellín, Colòmbia.

Projectes on participa

Fundació Climent Guitart

Des del 2019 s'organitzen campus d’hosteleria -ocupabilitat dels joves migrants sense referents adults- i campus d’esport -infants en procés de recuperació de malalties greus-.

Projecte on participa

CEAC

El projecte "Junts per la formació" pretén millorar la inserció sociolaboral de 50 joves a través de la formació a distància per a l'obtenció de la graduació a l'ESO.

Projecte on participa

UEFA Foundation

Dona suport a un projecte que utilitza l'esport com a eina per desenvolupar habilitats que augmenti l'ocupabilitat de joves migrants sense Referents adults.

Projectes on participa

Diputacions

Des del 2012, el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona ha fet beneficiaris del programa d’Inclusió Social més de 112.000 infants de 75 municipis.

Projecte on participa