Un pressupost de 17,7 milions d'euros La Fundació rep els seus ingressos de dues fonts principals: el Club i finançadors externs

RECURSOS

El Club

La contribució que fa el FC Barcelona és d'un import de fins al 0,7% del pressupost d'ingressos, el que representa el 26% dels recursos de la Fundació.

A banda de l'aportació del Club, les donacions esportives representen el 28% dels recursos i provenen del 0,5% de la fitxa dels jugadors i entrenadors professionals, que es destina a la Fundació. La contribució prové dels equips d'handbol, futbol sala, futbol femení, bàsquet i hoquei patins.

Partners

Rebem suport d'empreses i fundacions del nostre país i d'arreu del món

Scotiabank

Des de 2016, gràcies al seu compromís, l’impacte dels programes de la Fundació Barça s’expandeix per Amèrica Llatina.

Projectes on participa

Nike

Main partner del Club, dona suport a la Fundació des del 2018. A través de la iniciativa Made To Play treballem a set barris de Barcelona, arribant a 30 educadors i quasi 600 infants.

Projecte on participa

Konami

Des del 2017 treballem conjuntament per la inclusió social a través de l’esport, i des del 2019, gràcies a Konami, fem arribar el programa Per la Diversitat al Japó.

Projecte on participa

Fundació Bancària ''la Caixa''

Des del 2009 treballem amb l'objectiu que l’educació sigui una eina bàsica per a la transformació social fent servir les diferents metodologies de la Fundació Barça.

Projectes on participa

Fundació Mapfre

Peça clau des del 2012 del programa Prevenció de la Violència Juvenil a la favela de Maré de Rio de Janeiro i Sao Paulo (Brasil), on treballa la Fundació Barça.

Projecte on participa

Fundació Telmex

Des de 2016 hem posat en marxa conjuntament un programa per combatre la violència juvenil a cinc ciutats de Mèxic.

Projecte on participa

Gran Tierra Energy

Aquesta col·laboració ha permès desenvolupar un projecte de garantia de drets de la infància a través de l’esport amb infants de Puerto Asís, al departament colombià de Putumayo.

Projectes on participa

Fundació Poma

Des de l’any 2019, col·labora amb un projecte a San Salvador que implementa la metodologia FutbolNet, perquè els joves dinamitzin una zona renovada de la ciutat.

Projectes on participa

Fundació Abertis

Des del 2021, treballem amb la Fundación Abertis per la inclusió de nenes i nens amb diversitat funcional a través de l’esport a Sao Paulo, Brasil.

Projectes on participa

Nous Cims

Gràcies a la Fundació Nous Cims, desenvolupem el programa per prevenir la violència juvenil de nenes i nens de comunitats vulnerables a Medellín, Colòmbia.

Projectes on participa

Fundació Climent Guitart

Des del 2019 s'organitzen campus d’hosteleria -ocupabilitat dels joves migrants sense referents adults- i campus d’esport -infants en procés de recuperació de malalties greus-.

Projecte on participa

Fundació AGBAR

Gràcies a la seva participació, nens i nenes de 250 entitats socials de Catalunya amb les quals col·labora la Fundació, poden gaudir de l’emoció dels partits del Barça al Camp Nou.

Projecte on participa

CEAC

El projecte "Junts per la formació" pretén millorar la inserció sociolaboral de 50 joves a través de la formació a distància per a l'obtenció de la graduació a l'ESO.

Projecte on participa

UEFA Foundation

Dona suport a un projecte que utilitza l'esport com a eina per desenvolupar habilitats que augmenti l'ocupabilitat de joves migrants sense Referents adults.

Projectes on participa

Diputacions

Des del 2012, el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona ha fet beneficiaris del programa d’Inclusió Social més de 112.000 infants de 75 municipis.

Projecte on participa

MEMÒRIES

Consulta l'activitat de la Fundació Barça dels darrers anys

Estatuts

Coneix més aspectes sobre marc legal i organitzatiu de la Fundació Barça La constitució i el funcionament de la Fundació a l'abast