La Fundació FC Barcelona i KONAMI renoven el seu compromís amb els infants amb diferents capacitats al Japó

Comparteix

Per celebrar la renovació de la col·laboració entre les dues entitats s’ha fet difusió d’un vídeo a traves de les xarxes socials.

Ambdues entitats han signat un acord de col·laboració per a les dues pròximes temporades

La Fundació FC Barcelona i KONAMI han renovat el seu acord de col·laboració per a les dues pròximes temporades a fi de portar a terme el projecte conjunt For All Capabilities que fomenta la inclusió social en l'esport de les nenes i nens amb discapacitat.


Aquest projecte forma part del programa Per la Diversitat de la Fundació FC Barcelona, que encapçala aquesta iniciativa al Japó conjuntament amb diferents entitats i organitzacions per contribuir així a crear una societat més igualitària i inclusiva. Durant aquesta temporada s’ha estat formant el professorat, el personal educatiu d’entitats socials sense ànim de lucre, i entrenadores i entrenadors esportius japonesos en la metodologia de la Fundació. 

Nova signatura de col·laboració

El nou acord permetrà que el projecte segueixi endavant amb les sessions socioeducatives i esportives presencials amb metodologia FutbolNet, pròpia de la Fundació FC Barcelona, així com un treball de transferència metodològica amb seminaris presencials i/o online,  i seguiment dels clubs esportius i les organitzacions socials implementadores. Així mateix també està previst un acte de cloenda amb l’assistència dels nens i nenes participants en el programa i les entitats que hi col·laboren.  

Compartim un videomosaic realitzat amb els participants del projecte
Projecte de la Fundació Barça amb el suport de Konami al Japó

Aquest projecte es va engegar al Japó l’any 2019 amb la finalitat de promoure la inclusió d’infants amb diversitat funcional a través de la transferència de la metodologia de la Fundació, i compta amb la  col·laboració de la Japan Inclusive Football Association (JIFF). La primera temporada es van celebrar seminaris sobre la metodologia i seminaris específics sobre la inclusió d’infants amb discapacitat, així com un festival de cloenda a la ciutat de Tòquio, amb la participació de més de 200 nens i nenes amb discapacitats intel·lectuals, visuals i auditives conjuntament amb altres infants sense discapacitats. 

Durant la pandèmia el projecte va adaptar-se al format digital, que va permetre garantir-ne la continuïtat, i que les properes temporades se seguirà portant a terme amb el suport de Konami. 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA