Gerard Piqué i Sergi Roberto, ambaixadors d'il·lusions

Comparteix
gerard pique fundacio barca

Segons afirmen els equips mèdics i les famílies, les trobades de jugadors i jugadores amb infants malalts milloren el seu benestar emocional

Abans de l’entrenament els jugadors del primer equip van mantenir una trobada online amb dos infants malalts

La il·lusió que transmet a un infant una trobada amb un jugador del Barça pot arribar a ser  com una medecina. Sobretot a causa del valor emocional que comporta. Això ho saben molt bé els jugadors i jugadores del FC Barcelona, que sovint participen en el programa Pel Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació Barça i que durant una estona fan feliços els nens i nenes greument malalts de Catalunya i d’arreu del món. 

Ahir van ser Gerard Piqué i Sergi Roberto els portadors d’il·lusió al Ricky i al Bruno, amb els quals van parlar en connexió online des de la ciutat esportiva abans d’anar a l’entrenament de l’equip. Es tracta de dos infants greument malalts i en procés de recuperació que van fer la seva petició de conèixer aquests jugadors del Barça a través de la Fundació Pequeño Deseo, que és una de les entitats amb les quals col·labora la Fundació Barça per organitzar aquest tipus de trobades. 

Gerard Piqué va parlar amb Bruno, un infant de 10 anys de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) explicant-li com és el dia a dia d’un jugador de futbol. Per la seva banda, el Bruno li va explicar com està de la seva malaltia i que vol ser infermer perquè s’ha adonat de la feina que fan. El jugador del Barça va reafirmar la seva admiració pel personal mèdic, i en especial per la valentia i força que han mostrat durant la pandèmia.

Per la seva banda, Sergi Roberto va tenir una conversa amb Ricky un infant de 12 anys que viu a Madrid i és un gran aficionat al futbol i al Barça. En Ricky va aprofitar per manifestar que aquesta trobada va ser la millor experiència de la seva vida. 

Tots dos jugadors van signar samarretes que la Fundació els farà arribar en els pròxims dies. Un regal únic que serà per a tots dos el millor record d’aquesta experiència. 

Programa Benestar Emocional Pediàtric

Com està demostrat, l'estat emocional i un entorn favorable tenen un paper clau en l'eficàcia del tractament i en la millora dels processos de recuperació dels nens malalts. Per aquest motiu, la Fundació Barça, conscient de la capacitat que el Barça i els seus esportistes tenen per aportar emocions positives, desenvolupa un programa per fer costat a aquests nens i les seves famílies. 

Per complir amb el compromís de contribuir en la millora de la qualitat de vida dels nens hospitalitzats i amb malalties complexes, des de fa molts anys la Fundació Barça col·labora amb els principals hospitals pediàtrics de Catalunya, on estan ingressats nens que pateixen malalties greus, així com amb entitats referents en el sector.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA