El Camp Nou acollirà el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el 3 de gener

Comparteix

Les entrades a 3 euros en benefici del projecte Robot de la Fundació es posen a la venda avui per als socis, i demà per a la resta de públic, al web del Club

Per segon any consecutiu, la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19 no permetrà fer la tradicional visita als nens ingressats als hospitals

El Camp Nous acollirà el tradicional entrenament de portes obertes del primer equip el proper 3 de gener, a les 11.00 hores (obertura de portes a les 9.30 h.). Enguany totes les entrades per assistir a aquesta jornada nadalenca impulsada per la Fundació FC Barcelona, dins del seu programa Benestar Pediàtric, tindran un cost de 3 euros i la recaptació total anirà en benefici del Projecte Robot del Programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació i que ajuda als infants greument malalts i hospitalitzats a realitzar una visita del Museu i del Camp Nou a través d’un robot teledirigit. 

Amb motiu de l’entrenament de portes obertes del primer equip el proper 3 de gener, a les 11.00 hores al Camp Nou, us informem del següent:
 
•    El Camp Nou obrirà les portes al públic a les 9.30 hores.
 
•    Els socis i els aficionats NO podran accedir al Camp Nou sense la corresponent entrada.

•    Es mantindran en tot moment les indicacions de seguretat sanitària marcades pel PROCICAT
 
•    Les localitats estaran disponibles per als socis a partir d’avui dimecres 22 de desembre, i per a la resta d’aficionats i públic general, a partir de dijous 23 de desembre, a un preu de 3 euros. Tota la recaptació anirà destinada al projecte Robot de la Fundació Barça.
 
•    Els socis podran aconseguir un màxim de sis entrades a un preu de 3 euros a través d'aquest enllaç sense despeses de gestió.  
 
•    Els aficionats i públic general podran comprar un total de 6 entrades a un preu de 3 euros a partir del 23 de desembre a través d'aquest enllaç sense despeses de gestió.
 
•    L'entrenament serà retransmès en directe per Barça TV, el web, el canal YouTube i Facebook.
 
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA