Millorar el benestar de infants amb malaltia

Un projecte en col·laboració amb els hospitals de referència a Catalunya

Aquest projecte té com a objectiu millorar el benestar dels infants ingressats o dels que ho estan al centre de dia a través de reforçar les seves emocions positives. 

Es tracta d'un projecte destinat principalment als hospitals de referència a Catalunya amb els quals la Fundació té un acord: Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron, Hospital Sant Pau, Hospital de Barcelona, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital Parc Taulí de Sabadell i Hospital de Nens de Barcelona.

El projecte engloba un seguit d’accions que es defineixen amb cada centre hospitalari en funció de les seves necessitats.

Projecte "Nadal és tot l'Any"

Un petit gran gest per fer que la malaltia passi a un segon pla

El projecte "Nadal és tot l'any" consisteix en les visites dels esportistes professionals del FC Barcelona, i vol millorar l'estada d'uns dos mil infants a l'any durant el seu període d'hospitalització. A més de les visites al Nadal dels jugadors i jugadores del primer equip de futbol masculí i femení, i del Barça B, les seccions professionals de bàsquet, hoquei patins, handbol i futbol sala també fan més amena l'estada els nens hospitalitzats durant la resta de l'any.

Projecte

Magic Memories trasllada el Camp Nou als espais hospitalaris

Aquest projecte, fruit  de la col·laboració de la Fundació Barça amb l’empresa Magic Memories, consisteix a fer-se una fotografia -amb un croma i Photoshop- amb els jugadors del primer equip de futbol. La fotografia s’entrega als infants perquè la puguin tenir de record. Mentre els nens i nenes esperen la impressió d’un llibret personalitzat, gaudeixen d’un Tour virtual pel Camp Nou mitjançant unes ulleres 3D. Aquesta acció es duu a terme gràcies a la col·laboració voluntària dels empleats de Magic Memories.

Històries

Reviu les emocions de la darrera visita dels jugadors del primer equip equip als hospitals El 100% de l’equip mèdic considera que el projecte facilita l’experimentació i vivència de sentiments i emocions positives en els infants.