Visites dels primers equips de futbol als hospitals

Visites dels primers equips de futbol als hospitals

MILLORAR EL BENESTAR DE INFANTS AMB MALALTIA

Un projecte en col·laboració amb els hospitals de referència a Catalunya

El projecte Nadal tot l’Any té per objectiu millorar el benestar d’infants i joves mitjançant el reforç de les seves emocions positives.

És un projecte destinat a infants i adolescents en situació de malaltia que es troben ingressats o en tractament en centres hospitalaris així com a menors d'edat tutelats per la DGAIA.

Esportistes professionals del FC Barcelona realitzen visites als hospitals de referència a Catalunya amb els quals la Fundació té un acord: Hospital Sant Joan de Déu, Hospital Vall d’Hebron, Hospital Sant Pau, Hospital de Barcelona, Hospital Germans Trias i Pujol, Hospital Parc Taulí de Sabadell i Hospital de Nens de Barcelona. Aquí s’inclou la tradicional visita nadalenca dels primers equips de futbol masculí i femení.

xavi i sergi

 

PROJECTE "NADAL ÉS TOT L'ANY"

Un petit gran gest per fer que la malaltia passi a un segon pla

Al llarg de tota la temporada, les seccions professionals del Club (bàsquet, hoquei patins, handbol i futsal), el Barça Atlètic i el Juvenil també fan visites a hospitals o a participants d’altres projectes de la Fundació.

En aquestes visites, jugadors i jugadores fan més amens els períodes d’hospitalització o estada en centres d'acollida. Donen regals, signen autògrafs, es fan fotografies i passen una estona amb els infants facilitant experiències emocionalment positives.

VisitaBaraHoqueiPatinsHospitalCanRuti20012023_hoqueicanruti-014

HISTÒRIES

Reviu les emocions de la darrera visita dels jugadors del primer equip equip als hospitals

El 100% de l’equip mèdic considera que el projecte facilita l’experimentació i vivència de sentiments i emocions positives en els infants.