Treballem en contextos en els quals la violència juvenil s’ha convertit en un fenomen estructural. Utilitzant les nostres metodologies, els participants obtenen habilitats per resoldre conflictes de manera pacífica i que fomenten la reinserció social

Les zones més desfavorides de les grans ciutats tenen en l'actualitat un alt índex de violència juvenil que, alhora, actua com a control i divisió social, i reprodueix desigualtats.

Apostem pel diàleg i la reflexió dins i fora del camp per resoldre conflictes i allunyar la violència de les comunitats.

La temporada passada vam arribar a més de 7.000 joves que es troben en aquests contextos. 

Objectius

El nostre impacte contra la violència envers els infants i joves

El programa promou l’empatia, el diàleg, la resolució de conflictes i la cooperació entre nens i joves garantint i promovent el respecte cap als altres i els drets humans, amb l’acceptació i el valor de la diversitat entre els individus i grups socials, sense prejudicis basats en gènere, identitat, cultura o qualsevol altra situació.

Emprant l'esport i l'activitat física amb la finalitat d'educar, es focalitza a oferir eines i empoderar infants i joves, enfortir les capacitats locals, generar espais participatius i establir sinergies amb diferents agents socials.

Tots Units Fem Força

Aliances relacionades

Fundació Leo Messi

La Fundació Barça va signar un acord amb la Fundació Leo Messi per actuar a favor dels nens, nenes i adolescents en situació de risc tant en l'àmbit nacional com internacional.

Veure Aliança

Fundació Edmílson

La Fundació Edmílson i la Fundació Barça treballem conjuntament en projectes educatius al Brasil.

Veure Aliança

DGAIA

Col·laboració amb la Generalitat per l'acompanyament socioeducatiu i emocional de joves refugiats i en situació de vulnerabilitat.

Veure Aliança

Partners

Rebem suport d'empreses i fundacions del nostre país i d'arreu del món

Scotiabank

Des de 2016, gràcies al seu compromís, l’impacte dels programes de la Fundació Barça s’expandeix per Amèrica Llatina.

Projectes on participa

Fundació Mapfre

Peça clau des del 2012 del programa Prevenció de la Violència Juvenil a la favela de Maré de Rio de Janeiro i Sao Paulo (Brasil), on treballa la Fundació Barça.

Projecte on participa

Fundació Telmex

Des de 2016 hem posat en marxa conjuntament un programa per combatre la violència juvenil a cinc ciutats de Mèxic.

Projecte on participa

Gran Tierra Energy

Aquesta col·laboració ha permès desenvolupar un projecte de garantia de drets de la infància a través de l’esport amb infants de Puerto Asís, al departament colombià de Putumayo.

Projectes on participa