Què és One Team?

El programa One Team forma part de la responsabilitat social corporativa de l’Eurolliga de Bàsquet, que amb el suport de Turkish Airlines com a patrocinador i col·laborador de Special Olympics, utilitza el bàsquet per tal d'assolir un impacte real a les nostres comunitats. 
L’Eurolliga i els seus clubs han desenvolupat aquest programa sota el lema “Integració comunitària” que treballa amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, concretament l’ODS 10 de Reducció de les Desigualtats. Cada club treballa amb un projecte One Team específic adaptat a les necessitats de la seva pròpia comunitat per beneficiar col·lectius en perill d’exclusió social. Des de la seva fundació l’any 2012, One Team ja ha arribat directament i indirectament a més de 24.000 participants a través dels seus diversos projectes d’equip. 

Col.laboració amb l'Eurolliga de bàsquet

El projecte One Team amb el Centre Penitenciari de Joves

El projecte One Team es desenvolupa al Centre Penitenciari de Joves de Catalunya mitjançant sessions socioesportives de bàsquet de manera regular tot utilitzant la metodologia One Team i SportNet. El projecte es suma a les iniciatives que la Fundació FC barcelona implementa en el context de persones privades de llibertat per afavorir la seva reinserció en la societat, en col.laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya.  

Inclusió

Repte comú entre els ambaixadors de 'One Team' i els joves interns al Centre Penitenciari de Joves