Xerrada de la Doctora Lizarraga a les famílies de la plantilla del Fundació Barça

Comparteix

La responsable del Departament de nutrició del Club marca la pauta dels hàbits d’alimentació de l’equip format per homes i dones amb discapacitat intel·lectual

La doctora Maria Antonia Lizarraga, responsable del Departament de nutrició i fisiología del FC Barcelona, va oferir diumenge passat una xerrada als familiars dels jugadors i les jugadores del Fundació Barça, així com a les entitats que col·laboren en el projecte. Coincidint amb la darrera jornada de partits amistosos de l’any d’aquest equip, Lizarraga va fer una mirada als millors hàbits alimentaris i als comportaments relacionats amb l’alimentació que més poden afavorir la pràctica esportiva.

La doctora Lizarraga, juntament amb les nutricionistes Mireia Porta i Sílvia Tremoleda, amb qui comparteix la feina al Departament de nutrició i fisiología del Club, assesorarà sobre l’alimentació de l’equip Fundació Barça. Donat que es tracta d’una personalitat en l’àmbit del coneixement, la seva aportació serà de molta importancia i permetrà als homes i dones d’aquest equip fer un salt qualitatiu en la seva salut i benestar.

Maria Antonia Lizarraga és llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra i Especialista en Medicina d'Educació Física i Esport i, a més del treball que realitza en el FC Barcelona i la Universitat de Barcelona, assessora la selecció espanyola.

Declaracions de la doctora Ma Antonia Lizarraga

“Entomo l’experiència d’assessorar els jugadors i les jugadores del Fundació Barça amb moltes ganes d’aprendre. D’entrada, vull saber on, i com, puc ajudar més en aquest projecte”

“La motivació que intueixo que tenen els esportistes del Fundació Barça és un punt molt a favor perquè tinguin una bona nutrició. En aquest sentit, hi jugarà un paper molt important la influencia dels entrenadors, els psicòlegs i les famílies. El missatge que han de rebre per part de tots ells ha de ser el mateix”

“La correcta nutrició dels esportistes no només té a veure amb la tria dels aliments, respon també a una visió global del cos humà. Els bons hàbits alimentaris ajuden a treure el millor de cadascú”

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA