Quatre joves del Centre Penitenciari de Joves visiten el Museu del Barça i el Palau Blaugrana dins del programa One Team, projecte social de l’Eurolliga de bàsquet

Comparteix

Els interns van ser rebuts per Rodrigo de la Fuente, ex-jugador del Barça i membre de l’equip d’ambaixadors del projecte

Quatre joves del Centre Penitenciari de Joves han visitat aquest dimecres 23 de març el Museu del Barça i el Palau Blaugrana en una iniciativa que forma part del projecte social One Team que implementa la Fundació Barça en coordinació amb l’Eurolliga de bàsquet. El joves interns van ser rebuts per Rodrigo de la Fuente, excapità i jugador del Barça entre el 1997 i el 2007 i membre de l’equip d’ambaixadors del projecte.

One Team és un programa social creat per l’Eurolliga. En el cas del Barça, la implementació corre a càrrec de la Fundació Barça i el projecte es desenvolupa setmanalment en el Centre Penitenciari de Joves de Catalunya, utilitzant el bàsquet com a eina de creixement personal i comunitari per afavorir la reinserció social del grup de joves beneficiaris.

En les sessions setmanals, durant dues hores l’educadora social de la Fundació Barça porta a terme amb els interns diverses activitats utilitzant el bàsquet com a eina integradora, inclusiva i que fomenti valors que ajudin a treballar la dimensió social i personal de cada individu. Aquests valors són el treball en equip, la confiança i l’empatia, la cooperació o l’autoestima.

Dins les accions que preveu el projecte, el proper dia 6 d’abril l’equip complet d’ambaixadors del programa (els dos membres del primer equip de bàsquet Nigel Hayes i Sergi Martínez, la jugadora del femení Magatte Niang i l’exjugador i excapità Rodrigo de la Fuente) visitaran el Centre Penitenciari de Joves i compartiran una sessió amb els participants.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA