Visita especial del Barça d’hoquei patins als nens i nenes de l’Hospital Germans Trias i Pujol

Comparteix

Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pau Bargalló, João Rodrigues i Helder Nunes han participat en l’acció promoguda per la Fundació Barça dins la campanya ‘És Nadal tot l’any’

Les visites d’esportistes d’elit als hospitals són habituals en l’època nadalenca, però els nens i nenes ingressats durant la resta de l’any també mereixen rebre sorpreses i viure experiències positives que puguin millorar el seu benestar. Aquest és l’objectiu amb el qual cinc jugadors del Barça d’hoquei han visitat els nens i nenes de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona. 

 

Aitor Egurrola, Sergi Panadero, Pau Bargalló, João Rodrigues i Helder Nunes, acompanyats pel membre de la Comissió Esportiva de la secció, Esteve Pérez, han estat els protagonistes d’una acció que s’emmarca dins el programa “És Nadal tot l’any”. Tots ells han viscut un matí ple d’emocions, oferint regals, signant postals i generant companyonia i il·lusió entre els infants ingressats. 

 

Aitor Egurrola, capità del Barça d’hoquei patins:

Estem feliços de poder fer somriure els nens i els pares en moments importants. És una activitat que els permet sortir de la rutina de l’hospital, que segur que és positiu”. 

 

João Rodrigues, jugador del Barça d’hoquei patins: 

“Valorem la nostra salut i la de les nostres famílies i volem traslladar als nens i nenes els valors del Club i donar-los molta confiança perquè estiguin segurs que tot anirà bé”. 
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA