'Un somni per un regal' enguany també arriba als centres CRAE

La Fundació FC Barcelona porta la campanya ‘Un somni per un regal’ als centres CRAE (Centres Residencials d’Acció Educativa) amb els jugadors del futbol formatiu i els veterans del Club. Se'n beneficien uns 175 joves d'entre 4 i 18 anys.

Enguany la Fundació FC Barcelona amplia l'espectre de beneficiaris de la tradicional campanya de repartiment de joguines 'Un somni per un regal', fent-la extensiva també als infants i joves inscrits a sis centres CRAE (Centres Residencials d'Acció Educativa) de Barcelona.

Compromís del futbol formatiu i dels veterans

La primera fase de la campanya es va posar en marxa aquest dilluns a la tarda amb l'entrega de regals a uns 175 joves incrits a sis centres CRAE de Barcelona amb edats compreses entre els 4 i els 18 anys. Aquesta acció ha estat possible gràcies al compromís dels jugadors dels equips formatius del FC Barcelona i als membres de l'Agrupació Barça Jugadors.

Diversos integrants del Cadet A, Cadet B i Juvenil A, així com jugadors del bàsquet formatiu i veterans del Club, van repartir als beneficiaris d'aquests centres diversos lots de marxandatge del FC Barcelona i van poder compartir una xerrada amb ells.

Segona fase, per Reis

Els centres CRAE són institucions gestionades per entitats del tercer sector i coordinades per la Generalitat de Catalunya per a la guarda i educació de menors amb l'objectiu de donar resposta a necessitats assistencials que requereixen una atenció especial on s'hi apliquen mesures educatives i d'inserció social, laboral i familiar.

La segona fase de la campanya es durà a terme, com és habitual, pels volts de Reis, amb el repartiment de regals per part dels jugadors del primer equip a diversos hospitals de Barcelona.