Presentació del projecte social One Team de l’Eurolliga i la Fundació FC Barcelona als nous ambaixadors del Club

Comparteix

Els jugadors del primer equip de bàsquet Oscar da Silva i Michael Caicedo s’uneixen a la jugadora del femení Magatte Niang per donar suport a aquest projecte destinat a la reinserció de joves interns

Dijous passat es va presentar al Palau Blaugrana el projecte social conjunt de l’Eurolliga als dos nous ambaixadors del primer equip de bàsquet, Oscar da Silva i Michael Caicedo, juntament amb la jugadora del femení, Magatte Niang, ambaixadora des de fa quatre anys. Durant la trobada, l’educadora social de la Fundació FC Barcelona, Marta Martorell, va explicar als ambaixadors les característiques i la metodologia d’aquest projecte que té com a objectiu afavorir mitjançant els valors de l’esport la reinserció de joves interns.

One Team és un programa social creat per l’Eurolliga i, en el cas del Barça, la implementació corre a càrrec de la Fundació FC Barcelona. El projecte es desenvolupa setmanalment en el Centre Penitenciari de Joves de Catalunya, utilitzant el bàsquet com a eina de creixement personal i comunitari per afavorir la reinserció social del grup de joves beneficiaris.

En les sessions setmanals, durant dues hores l’educadora social de la Fundació Barça porta a terme amb els interns diverses activitats utilitzant el bàsquet com a eina integradora, inclusiva i que fomenti valors que ajudin a treballar la dimensió social i personal de cada individu. Aquests valors són el treball en equip, la confiança i l’empatia, la cooperació o l’autoestima.

Durant la temporada 2021/22 s’han dut a terme diverses accions entre les quals destaquen la visita de quatre interns a les instal·lacions del FC Barcelona, així com la visita dels dos jugadors del primer equip amb l’ambaixador de la secció, Audie Norris , al Centre Penitenciari per compartir una sessió amb els interns.
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA