La directora general de la Fundació FC Barcelona intervindrà en un Fòrum del Pacte Mundial NNUU Espanya amb motiu del Dia de la Dona

Comparteix

La Dra. Marta Segú parlarà de com els programes de la Fundació contribueixen a la igualtat de gènere i l'empoderament de totes les dones i nenes

La directora general de la Fundació FC Barcelona, Dra. Marta Segú, participarà el proper 8 de març en un esdeveniment organitzat pel Pacte Mundial de Nacions Unides Espanya amb motiu del Dia Internacional de la Dona. L’esdeveniment, en format online, es titula “Els reptes del lideratge femení per un futur sostenible” i aborda la prioritat de la igualtat de gènere a tots els nivells inclòs en l’àmbit empresarial. 

La Dra. Segú participarà en una taula d’especialistes per abordar el lideratge femení com a clau per aconseguir la igualtat de gènere i un futur més sostenible, així com la importància de l’esport, que s’ha convertit en una eina de canvi social.
 
Els programes de la Fundació, que utilitzen l'esport per al desenvolupament com a element de treball per millorar la vida de nens i nenes, contribueixen de manera directa als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) com són la igualtat de gènere i l’empoderament de totes les dones i nenes. Des de la Fundació FC Barcelona es treballa en la perspectiva de gènere com un eix transversal a tots els projectes i programes.

Així mateix, els èxits esportius assolits darrerament per l’equip femení de futbol del Barça està sent un element integrador molt rellevant per definir nous referents femenins en el món de l’esport i portar la igualtat de gènere a una altra dimensió a nivell social i mediàtic en benefici de totes les nenes i dones del món.

La directora general de la Fundació FC Barcelona, Marta Segú, participarà a la taula d'especialistes a partir de les 9:45h. Podeu seguir la seva intervenció mitjançant el següent enllaç:

https://us06web.zoom.us/webinar/register/2116444047224/WN_kAKetZm7Q9u-v3eaPw4Dsw

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA