Debut internacional del Fundació Barça

Comparteix

L’equip format per persones amb discapacitat intel·lectual jugarà el diumenge 8 de maig contra el Seignosse Capbreton Soustons francès a la Ciutat Esportiva, en el marc del Mes Europeu de la Diversitat

L’equip Fundació Barça, format per persones amb discapacitat intel·lectual, disputarà aquest diumenge, 8 de maig, el seu primer partit internacional. L’esdeveniment, inclòs en els actes del Mes Europeu de la Diversitat organitzats pel FC Barcelona, tindrà lloc al Camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, a partir de les 11 h. Els jugadors i jugadores que entrena el cos tècnic liderat per Sergi Mascarell s’enfrontaran al Seignosse Capbreton Soustons FC, un equip del sud-oest de França que aplega futbolistes de tres localitats del departament de Landes, a la regió d’Aquitània. 

Com és habitual a LaLiga Genuine Santander, el partit es jugarà en quatre parts de 10 minuts. Cada part atorgarà un punt a l’equip guanyador i, en cas d’empat, no puntuarà cap equip. El resultat final sortirà de la suma dels quatre parcials. Excepcionalment, però, i a diferència del que passa a LaLiga Genuine, on es juga vuit contra vuit, aquest partit contra l’equip francès es disputarà en la modalitat de Futbol 7. En tot cas, serà un bon assaig abans de la segona fase d’aquesta competició, que per al Fundació Barça tindrà lloc el cap de setmana del 13, 14 i 15 de maig, a Màlaga.

Per altra banda, aquest dissabte, 7 de maig, els vuit jugadors i les dues jugadores del Seignosse Capbreton Soustons FC, que a finals d’aquest mes disputaran, a Valence, la fase final de la Ligue de Sport Adapté Football, gaudiran d’una visita al Camp Nou.

Declaracions de la Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació Barça 

“El primer partit internacional de l’equip Fundació Barça no podia arribar en un moment més oportú. Precisament quan celebrem el Mes Europeu de la Diversitat juguem davant d’un equip francès. Serà, de ben segur, una experiència molt enriquidora per als nois i noies d’ambdós equips i ens agradarà molt acollir-la a la Ciutat Esportiva Joan Gamper”.

Declaracions de Sergi Mascarell, entrenador del Fundació Barça Genuine

“Per als nostres jugadors i jugadores és un partit molt especial. Tots plegats estem molt il·lusionats de jugar-lo, perquè ens ve molt de gust compartir un matí de futbol amb els amics del Seignosse Capbreton Soustons. Serà, segur, una molt bona manera de preparar la segona fase de LaLiga Genuine”.
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA