El Fundació Barça Genuine busca nous jugadors i jugadores per al curs que ve

Comparteix

El 19 de juny, a la Ciutat Esportiva, tindrà lloc una sessió de proves per a futbolistes d’entre 18 i 28 anys, amb un mínim del 33% de discapacitat intel·lectual

El cos tècnic del Fundació Barça Genuine realitzarà una sessió de prova per a futbolistes d’entre 18 i 28 anys, amb un mínim de discapacitat intel·lectual del 33 %, el pròxim 19 de juny, al Camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els jugadors i les jugadores que resultin escollits formaran part de la plantilla d’aquest equip en la temporada 2024/25.

Per participar en la sessió de prova del Fundació Barça Genuine 2024/25 cal escriure al correo electrónico fcbgenuine@fcbarcelona.cat, detallant nom i cognoms, telèfon, adreça electrònica, data de neixement i, en el cas de formar part d’alguna fundació o entitat, el nom d’aquesta. Es demana un mínim d’experiència en la pràctica esportiva i es confirmarà la inscripció via mail.

La pròxima serà la quarta temporada del Fundació Barça Genuine. L’equip es va crear el curs 2021/22, a iniciativa del Departament de Diversitat, Equitat i Inclusió, i des d’aleshores hi han participat un total de 35 persones: 26 homes i 9 dones. 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA