‘Making of’ de l’espot de Juan Carlos Navarro per a ‘Som el que mengem’

El vídeo ens ofereix les interioritats i els trucs del rodatge de l'espot protagonitzat per Juan Carlos Navarro per a la campanya 'Som el que mengem' de la Fundació FC Barcelona

El jugador del FC Barcelona Regal, Juan Carlos Navarro, és la nova imatge de de la campanya ‘Som el que mengem’, de foment dels hàbits alimentaris saludables. Al vídeo promocional de la nova etapa d’aquest projecte, en què es vol fomentar el consum de verdures entre els joves, el de Sant Feliu de Llobregat demostra les filigranes que és capaç de fer amb una col i convida els usuaris a consumir aliments saludables. Ara teniu l’oportunitat de descobrir el ‘making of’ d’aquest espot, on es poden veure escenes inèdites del rodatge en què l’escorta del Barça Regal posa de manifest la seva destresa amb l’esfèrica i, alhora, es posen al descobert alguns dels trucs utilitzats per l’equip de rodatge.

‘Som el que mengem’, que pren com a exemples els jugadors del FC Barcelona i els residents de la Masia, oferirà properament nous documents divulgatius sobre la dieta sana, d’entre els quals vídeo-receptes amb les verdures com a protagonistes. La Fundació també continuarà recorrent la geografia catalana amb els tallers presencials d’alimentació saludable que fins ara s’han aplicat amb èxit a Barcelona i Girona.