'Making of' de l'espot de 'Som el que mengem' amb Carles Puyol

El vídeo ens ofereix les interioritats del rodatge i imatges inèdites de l'espot protagonitzat pel capità del Barça per a la campanya 'Som el que mengem' de la Fundació FC Barcelona

Des del mes de setembre passat Carles Puyol és la imatge de la campanya ‘Som el que mengem’, de foment dels hàbits alimentaris saludables. A l’espot d’aquesta iniciativa, impulsada per la Fundació, el de la Pobla de Segur demostra les seves habilitats amb una taronja i convida els usuaris a consumir fruita. Ara teniu l’oportunitat de descobrir el ‘making of’ d’aquest espot, on es poden veure escenes inèdites del rodatge en què el central del Barça posa de manifest la seva destresa amb una taronja i, alhora, es posen al descobert alguns dels trucs utilitzats per l’equip de rodatge.

‘Som el que mengem’ ha ofert durant aquests últims tres mesos tallers sobre dieta sana als infants i joves d’arreu de Catalunya i ha donat a conèixer, a través de cuiroses receptes, alguns dels plats amb fruita més habituals dels menús de la Masia.

Més informació sobre el projecte a: www.somelquefem.cat