La Masia s’il·luminarà de color blau per celebrar el 70è aniversari de les Nacions Unides

El FC Barcelona se suma així a l’emblemàtica efemèride que aquest dissabte al vespre tenyirà de blau alguns dels edificis més emblemàtics del món

Les Nacions Unides compleixen aquest dissabte, 24 d’octubre, 70 anys de vida i per celebrar aquest aniversari s’ha impulsat l’acció ‘Turn the World UN Blue’, gràcies a la qual més de 160 edificis de tot el món quedaran il·luminats de blau, el color que identifica aquesta entitat.

El FC Barcelona vol sumar-se també a aquesta celebració i ho farà il·luminant de blau la Masia. L’edifici de la Ciutat Esportiva es veurà d’aquest color dissabte de 20.00 a 23.00 hores. Setze làmpades il·luminaran des de terra les façanes d’aquesta icona del futbol mundial que completa una llarga llista d’edificis que també es tenyiran de blau aquest dissabte, entre els quals es troben l’Empire State de Nova York, l’Òpera de Sydney, la Torre de la televisió de Berlín i l’Alhambra de Granada. A Barcelona, la Pedrera i l’Ajuntament seran alguns dels espais que també retran un homenatge a aquesta organització.

El FC Barcelona i les Nacions Unides, una llarga relació

El FC Barcelona manté amb aquesta entitat internacional una estreta vinculació que es remunta al 2006 quan es va signar l’acord amb l’Unicef, l’agència per a la infància d’aquest organisme. Des de llavors, i a través de la Fundació, el FC Barcelona ha impulsat molts projectes socials, educatius i culturals, no només amb l’Unicef, sinó també amb la Unesco i l’Acnur. A més, el FC Barcelona està adherit als Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM), impulsats per les Nacions Unides, fet que demostra el compromís del Club amb els reptes més desafiants que afronta la nostra societat en àmbits com la pobresa, els drets humans, l’educació o la igualtat.