Entrades a la venda per a l'entrenament de portes obertes

La Fundació FCB impulsa un any més aquesta sessió que es completarà amb la visita dels jugadors als nens i nenes que estan ingressats als hospitals de la ciutat

El primer equip de futbol celebrarà el tradicional entrenament de portes obertes organitzar per la Fundació FCB el proper 3 de gener al Miniestadi. La sessió, que serà a les 11 hores, servirà perquè els socis i aficionats puguin veure i gaudir d’un entrenament dels seus ídols en dates festives.

Per assistir a l’entrenament de portes obertes serà imprescindible haver adquirit abans una entrada, gratuïta per als socis i de pagament per als aficionats (5 euros), i que es podran adquirir a partir del 27 de desembre.

Els socis, amb un màxim de dos carnets de soci per persona, podran adquirir un màxim de tres invitacions gratuïtes a les taquilles de l’accés 15 del Camp Nou, al Bulevard, entre les 9.30 i les 19.30 hores. També es podran adquirir a través del web del Club, sense despeses de gestió. A més, cada soci podrà comprar tres entrades més complementàries a un preu de 5 euros per entrada. En el cas de les entrades complementàries, si es compren a través del web, s’aplicarà un cost de despesa de gestió d’1,75 euros per entrada.

Quant als aficionats no socis, cada persona podrà comprar un total de sis entrades a un preu de 5 euros, també a partir del 27 de desembre a les mateixes taquilles de l’accés 15 de 9.30 a 19.30 hores. El procediment de compra i la gestió de les entrades serà el mateix que en el cas dels socis.

Un cop acabi l’entrenament, els jugadors i cos tècnic del primer equip es desplaçaran a diferents centres hospitalaris per desitjar uns bons Reis d’Orient als nens malalts, en un acte emmarcat dins de la campanya de la Fundació FC Barcelona ‘Un somni, un regal’. Els centres visitats seran els següents:

- Hospital Sant Joan de Déu
- Hospital Vall d’Hebron
- Hospital de Sant Pau
- Hospital Universitari Germans Trias i Pujol (Can Ruti)
- Hospital de Barcelona
- Hospital de Nens de Barcelona
- Cottolengo Padre Alegre
- Casa Ronald McDonald