Joan Laporta inaugura un nou espai esportiu a Vilanova del Camí

Comparteix

Inauguració del Cruyff Court Vilanova del Camí

El president del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Joan Laporta;  la presidenta de la Fundació Cruyff, Susila Cruyff; el director corporatiu d’Educació i Màrqueting de la Fundació ”la Caixa”, Xavier Bertolín, i l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, han inaugurat avui el Cruyff Court Vilanova del Camí, que se suma als 11 ja existents amb l’objectiu de promoure l’esport entre els infants i joves de la localitat.

Aquesta nova iniciativa de la Fundació Cruyff és fruit de l’aliança amb la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Barça per a la construcció, el manteniment i la dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts previstos a tot Catalunya, projecte en el qual es dona prioritat a zones desafavorides per fomentar la inclusió social d’infants i joves especialment vulnerables a través de la pràctica de l’esport. En el cas del Cruyff Court Vilanova del Camí, hi col·labora també l’Ajuntament.

"Des de la Fundació Barça continuem donant suport al llegat social de Johan Cruyff, que es plasma a través de les col·laboracions amb aquestes entitats. I ho fem conjuntament pel benestar i futur dels nens, nenes i joves", ha declarat el president del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Joan Laporta.

Els Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen com a propòsit fomentar l’esport i inculcar valors com ara la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, i també aconseguir prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

El camp inaugurat avui a Vilanova del Camí se suma al Cruyff Court Jordi Alba de L’Hospitalet de Llobregat, el Cruyff Court Manel Estiarte de Manresa, el Cruyff Court Sergi Roberto de Reus, el Cruyff Court Ronald Koeman de Sant Vicenç dels Horts, el Cruyff Court Andreu Fontàs de Banyoles, el Cruyff Court Ronaldinho de les Roquetes, el Cruyff Court Gerard Piqué de Sant Guim de Freixenet, el Cruyff Court Hristo Stóitxkov de Martorell, el Cruyff Court Sergio Busquets de Badia del Vallès, i el Cruyff Court Carles Puyol de la Pobla de Segur. L’embrió d’aquest projecte va ser la creació del Cruyff Court Xavi Hernández de Terrassa, que va posar els fonaments de l’acord. 
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA