La Fundació Barça i Nike continuen treballant per la inclusió social i la practica de l'esport a Barcelona

Comparteix

Per tercera temporada consecutiva, Nike dona suport al  programa d’Inclusió social de la Fundació Barça a la ciutat de Barcelona, adreçat a infants i joves en risc d’exclusió social. El projecte  Made to Play promou la practica de l’activitat física i el joc, amb especial atenció per fomentar l’increment de participació del col·lectiu femení en totes les activitats.

En aquesta temporada més de 200 infants i joves han participat en activitats extraescolars setmanals  dirigides per l’equip educatiu de la Fundació Barça, on s’ha utilitzat la metodologia FutbolNet, que empra l’esport, el joc i l’activitat física com a eines d’integració social. 

Les activitats s’han consolidat per tercer any consecutiu en diferents centres socials i educatius; 2 instituts de secundaria, 4 centres oberts i una escola de primària de a set barris de la ciutat de Barcelona.  

L’objectiu del projecte és desestigmatitzar els col·lectius en risc d'exclusió, teixir vincles, fomentar el desenvolupament de les seves habilitats i competències i esdevenir un agent de prevenció comunitària. 

Podeu conèixer els testimonis  de l’Ainhoa i la Suleima, participants en el  projecte Made to Play en el següent vídeo:

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA