L’equip femení i el pastisser Christian Escribà ofereixen la Mona per la Pau als infants ucraïnesos malalts que reben tractament a Catalunya

Comparteix

Les capitanes del femení han rebut la mona per la pau elaborada per Christian Escribà

Setze famílies d’Ucraïna amb fills i filles malalts rebran una mona elaborada pel prestigiós xocolater barceloní

Les quatre capitanes del Barça Femení, Alexia Putellas, Marta Torrejón, Sandra Paños i Patri Guijarro, han rebut aquest matí un mona elaborada per l’artista xocolater Christian Escribà, dins de la campanya ‘Mona per la Pau’, i que es distribuirà entre les 16 famílies ucraïneses refugiades amb fills i filles que reben actualment tractament mèdic a Catalunya a través de la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Vilavecchia. Els infants estan allotjats a diferents centres com l’Hospital de la Vall d’Hebron, la Casa Xuclis, la Casa Ronald McDonald, Tres Torres Atiram Hotel i dos pisos gestionats per Fundació Vilavecchia, entitat que col·labora amb la Fundació FC Barcelona en diferents projectes en benefici d’infants malalts de càncer. 
 
Aquesta no és la primera col·laboració que fa el conegut pastisser Christian Escribà amb la Fundació FC Barcelona ja que l’any passat ja va fer un taller (on line) de cuina també amb infants beneficiaris de la Fundació Villavechia i amb el suport de la Fundació Climent Guitart.

D’aquesta manera l’equip femení i la Fundació FC Barcelona se sumen a una iniciativa que té una doble vessant solidària: d’una banda, donar suport a les famílies ucraïneses que han arribat a Catalunya en les darreres setmanes fugint del seu país a causa del conflicte militar. I, de l’altre, aportant il·lusió i millorant el benestar dels nens i nenes hospitalitzats, en aquest cas, amb malalties oncològiques, dins del programa de Benestar Emocional Pediàtric de la Fundació FC Barcelona.

Aquesta acció servirà per ajudar a la iniciativa liderada pel xef José Andrés a través de la seva fundació World Central Kitchen, mitjançant la qual els pastissers catalans donaran un euro per cada mona venuda a l’ONG del xef asturià que dona ajuda als refugiats procedents d’Ucraïna. 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA