Els jugadors del FC Barcelona, amb l’Unicef

La plantilla del primer equip del Club, representada per Sergio, Jordi Alba, Adriano, Claudio Bravo, Arda i Andrés Iniesta, donen suport als projectes a favor dels drets de la infància i agraeixen a tots els que ho han fet possible

Fa deu anys que la Fundació del FC Barcelona dóna suport als programes de l’Unicef. Deu anys en què l’Unicef i el Barça estenen el poder de l'esport arreu del món, amb un acord únic i pioner a favor dels drets de la infància. Milers de nens i nenes ja s’han beneficiat d’aquests projectes i programes educatius, fonamentats en els valors de l’esport i del joc.

I, per celebrar aquests deu anys d’unió i de projectes socials, els jugadors del primer equip del FC Barcelona, representats per Sergio Busquets, Jordi Alba, Adriano Correia, Claudio Bravo, Arda Turan i Andrés Iniesta, s’han volgut posar al costat d’aquest acord, que atorga a aquests nens i nenes l’oportunitat de poder aprendre i gaudir d’espais per jugar i compartir amb tota la resta de companys. Perquè quan els nens guanyen, el món guanya. 


FCB / Aliança Fundació FCB & UNICEF por fcbarcelona