El primer equip dóna suport al partit de famosos de La Marató de TV3

El primer equip se suma a aquesta crida solidària que ha de permetre omplir el Miniestadi el proper dia 15 en favor de les malalties neurodegeneratives Bartra, Sergi Roberto, Montoya i Tello protagonitzen aquesta peça audiovisual

El Miniestadi viurà el proper diumenge dia 15 a les 11.30 h una gran cita solidària, el partit de famosos versus famosos de La Marató de TV3 amb el qual el FC Barcelona i la seva Fundació hi han volgut col·laborar un any més.

Per reforçar la difusió d’aquest esdeveniment s’ha produït un espot en què han participat Bartra, Sergi Roberto, Montoya i Tello. En aquesta peça els integrants del primer equip conviden tothom a omplir el Miniestadi sota l’eslògan de La Marató d’enguany: “La solidaritat no degenera”.

Entrades gratuïtes gentilesa del grup farmacèutic Ferrer

Les entrades per a aquest emblemàtic enfrontament són gratuïtes, gentilesa del grup farmacèutic Ferrer, però serà imprescindible retirar-les des d’aquest dilluns dia 2 a les taquilles del Boulevard del Camp Nou. O bé el dia del partit, a partir de les 9.30 hores, en aquest mateix espai, a les taquilles del Gol Nord o a les del Miniestadi.