El Barça de bàsquet fa una immersió en la tasca de la Fundació

Comparteix

El vicepresident primer Jordi Cardoner i la directora general de la Fundació, Mària Vallès, han presentat l’abast de la tasca de la Fundació als jugadors i l’staff del primer equip de bàsquet

Els jugadors i l’staff del primer equip del Barça de bàsquet han reforçat avui el seu compromís amb la tasca de la Fundació Barça. Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, i Mària Vallès, directora general de la Fundació Barça, els han pogut explicar la tasca que porta a terme l’entitat a Catalunya i a 58 països del món on desenvolupa projectes per a més d’1,6 milions de nens i nenes beneficiàries.

 

L’acte s’ha celebrat a la llotja del Palau Blaugrana, on els jugadors han pogut revisar alguna de les accions en què participen de manera directa. Alguns exemples són el programa One Team, en què Pierre Oriola i Artem Pustovyi han estat ambaixadors del programa i van visitar els beneficiaris del projecte al Centre Penitenciari de Joves de Quatre Camins. Un altra mostra del compromís és la participació de l’escorta Pau Ribas a les campanyes del Bullying promogudes des de la Fundació. Els membres de l’equip també participen de manera directa al finançament de la tasca social de la Fundació, amb l’aportació del 0,5% del seu salari.

 

Jordi Cardoner ha volgut agrair personalment als jugadors la seva implicació i interès en el projecte de la Fundació arreu del món. Des de l’any 2016 la Fundació ha posat en marxa un nou pla estratègic que es basa en tres línies d’actuació: prevenció de la violència, inclusió social i accés a l’educació, tot i que l’entitat va ser creada l’any 1994, motiu pel qual aquest any se celebra el seu 25è aniversari.

 

L’esdeveniment s’ha clausurat amb una fotografia conjunta sobre el parquet del Palau Blaugrana.
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA