El Barça compta amb un equip molt especial per dissenyar el seu nou bus

Comparteix

El nou bus del Barça, resultat d’un treball en equip molt especial

Per al nou grafisme, s’ha comptat amb Alves, Ter Stegen, Lenglet, Pedri i Ansu Fati, juntament amb nois i noies de la Masia, beneficiaris dels programes de la Fundació Barça i jugadors i jugadores de l’equip Barça Genuine

Fidel als seus valors, que l’han portat a ser reconegut com a ‘Més que un Club’, el Barça ha volgut implicar aquest any diferents col·lectius que donen sentit a aquest lema per dissenyar el bus amb què el primer equip de futbol realitza els seus desplaçaments. Així, s’ha comptat amb els jugadors Dani Alves, Marc ter Stegen, Clément Lenglet i Ansu Fati per crear els missatges que cobriran l’autobús, juntament amb infants i joves beneficiaris dels programes de la Fundació Barça, nois i noies de la Masia i jugadors i jugadores de l’equip Fundació Barça Genuine. Tots ells guiats per l’artista Fert, especialista en la creació de murals urbans que busquen posar el focus en les coses quotidianes per donar-los rellevància. 

El taller per crear aquest nou disseny inclusiu s’ha celebrat als voltants de l’Estadi Jo-han Cruyff, on s’han apropat tant els jugadors del primer equip com els joves jugadors i jugadores dels equips del Barça. 

Així mateix, entre els representants dels col·lectius beneficiaris de la Fundació han participat en aquesta acció un total d’onze joves sense referents adults del programa d’ocupabilitat, quatre infants del programa de benestar emocional pediàtric, i 13 juga-dors i jugadores de l’equip Fundació Barça Genuine. Tots i totes han expressat la seva il·lusió per haver tingut l’oportunitat de pintar al costat dels seus ídols i de poder for-mar part d’un projecte que els permetrà estar al seu costat de manera simbòlica en els seus compromisos esportius. 

Abans d’aplicar el seu dibuix al bus, que s’ha realitzant aplicant la técnica pintar amb esprai, tots ells han tingut l’oportunitat d’aprendre les nocions bàsiques per poder rea-litzar un dibuix amb aerosol i a més han pogut practicar les seves propostes en uns murals disposats per a l’ocasió.  

'Més que un Club’ com a inspiració  

Per poder crear la composició final, Fert ha exercit de director per poder donar una coherència als diferents missatges i dibuixos que han proposat els participants. Així, cadascun d’ells ha pogut plasmar de manera gràfica què significa per a ells el lema de ‘Més que un Club’, per així poder acompanyar el primer equip en els seus viatges. 

Amb aquesta acció el Club posa també en relleu un dels seus pilars, que s’engloba sota el concepte de ‘Més que 11 jugadors’, ja que el Barça és una entitat amb un fort compromís social, que creu en el poder transformador de l’esport. I ara ho demostra un cop més, unint en un projecte comú els seus jugadors, les generacions futures i dife-rents persones que formen part de la seva acció social. 

El primer desplaçament 

Està previst que el bus amb aquest disseny únic i tan especial, faci el seu primer viat-ge oficial en el desplaçament a Munic, amb motiu del partit de Lliga de Campions que els homes de Xavi disputaran contra el Bayern el proper 8 de desembre. 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA