El Barça s’adhereix a les mostres de record a les víctimes dels atemptats a Barcelona i Cambrils, un any després de la tragèdia

Comparteix

El Club, en homenatge a les víctimes, exposa al Museu i a les botigues del Passeig de Gràcia i del Camp Nou una samarreta amb ‘Barcelona’ estampat al dors

Coincidint amb el primer aniversari dels atemptats terroristes que es van viure a la Rambla, al cor de  Barcelona, i a Cambrils, el FC Barcelona se suma a les mostres d’homenatge, suport i record a les víctimes, els seus familiars i amics.

 

La imatge dels jugadors blaugrana, que van canviar els seus propis noms a les samarretes per lluir el de ‘Barcelona’, en el primer partit de la Lliga 2017/18, va ser la manera més visible impulsada pel Club per recordar i reconèixer les víctimes mortals, els seus familiars i amics, així com els ciutadans de Barcelona i Cambrils, i els seus visitants. Però també a tots aquells herois anònims, voluntaris, serveis mèdics, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Policia Local, forces de seguretat de l’Estat i totes les persones que van demostrar la seva professionalitat, humanitat, solidaritat i valors després de la tragèdia.

 

Coincidint amb el primer aniversari dels atemptats, la samarreta amb el nom de Barcelona a l’esquena s’exposa al Museu del Club i a les botigues del Club al Passeig de Gràcia, molt pròxima al lloc dels fets, i del Camp Nou.

 

El directiu Silvio Elías assistirà en representació del Club aquest divendres 17 d’agost a la plaça Catalunya a les 10.30 h als actes d’homenatge: BARCELONA, CIUTAT DE PAU. Un acte en record i solidaritat a les víctimes dels atemptats.

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA