Les Fundacions Barça i PortAventura, juntes pel benestar emocional dels infants

Comparteix

L’acord signat entre ambdues entitats pretén millorar les condicions de vida dels nens en situació de vulnerabilitat

La millora del benestar emocional de nens i nenes en situació de vulnerabilitat o de malaltia és l’objectiu conjunt de la Fundació Barça i la Fundació PortAventura, que han signat un conveni de col·laboració per treballar en aquesta línia. Aquest acord es focalitzarà en la realització d’activitats adreçades a aquests col·lectius, difondre i donar a conèixer les actuacions d’ambdues en la programació de PortAventura Dreams, un village ubicat a PortAventura World que buscarà oferir una experiència única a nens i joves que pateixen malalties greus i a les seves famílies.

En acord marc entre les dues entitats està previst desenvolupar activitats que pretenen afavorir el procés de recuperació dels infants a través de la pràctica esportiva i d’activitats de lleure, reforçar el vincle i les emocions positives entre els infants i les seves famílies en situació de malaltia, i garantir el dret dels infants a l’activitat física i al lleure.
 

 

Declaracions Sr. Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça

“Estem molt contents de col·laborar amb la Fundació PortAventura en projectes a favor d’infants en situació de vulnerabilitat i com a través de la nostra metodologia FutbolNet podem utilitzar l’esport com a eina de canvi i de millora del benestar d’aquests nens i nenes”.

 

Declaracions de Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura

“Es tracta d’un acord molt important que uneix dues Fundacions que tenen per objectiu contribuir al benestar de la societat i a la millora de la qualitat de vida de nens i joves en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social. La suma dels esforços d’ambdues entitats serà molt positiu per al desenvolupament dels projectes que treballarem conjuntament“.  
 

COMPARTEIX AQUESTA NOTÍCIA