fcb.portal.reset.password
Un grupo de chicos miran hacia el cielo en una foto de grupo

Alguns dels beneficiaris amb els educadors del projecte. FC BARCELONA

Un grup de nens participen en una sessió de FutbolNet

'FutbolNet' a Puigcerdà. FC BARCELONA

Un grup de nens participen en una sessió de FutbolNet

'FutbolNet' a Puigcerdà. FC BARCELONA

Per segon any consecutiu la Fundació ha impulsat una versió estiuenca del projecte ‘FutbolNet’ a la localitat de Puigcerdà. A la capital de la Cerdanya ‘FutbolNet' s’ha aplicat durant els mesos de juliol i agost, tots els dies de la setmana, de 10 a 13 hores, amb una seixantena de nois i noies d’edats compreses entre els 9 i els 17 anys.

‘FutbolNet’ s’ha posat en pràctica a les pistes esportives de l’Institut Pere Borrell i en altres instal·lacions de la ciutat cedides per l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Puigcerdà. I ha estat possible gràcies a la col·laboració dels tècnics de l'àrea de Joventut de l'Ajuntament de Puigcerdà i de la Diputació de Girona.

A més, l'Oficina de Joventut de Puigcerdà ha ofert als participants, juntament amb la resta de nois de la comarca i a través del seu programa ‘Estiu Viu’, diverses sortides pels municipis de la zona durant les quals han pogut fer activitats com 'paintball', tallers d'artesania, visita als búnquers de Martinet, etc.

L’edició estival d’aquest projecte acaba divendres, dia 28 d’agost, amb un festival lúdic per a tots els participants i la resta de la comunitat.

Tornar a dalt