fcb.portal.reset.password
NP_El projecte #ValorsMasia impulsa una nova acció de sensibilització sobre la lluita contra el càncer infantil

Samarreta que lluiran els equips formatius de les seccions professionals aquest cap de setmana.

El proper dilluns 15 de febrer se celebra el Dia Internacional del Càncer Infantil, que té com a objectiu sensibilitzar sobre els desafiaments als quals s’enfronten els nens i adolescents que pateixen aquesta malaltia juntament amb les seves famílies, així com conscienciar sobre la necessitat de garantir que tothom tingui accés a un diagnòstic i a un tractament precís a qualsevol país del món.

Una iniciativa mundial a la qual han volgut sumar-s’hi els esportistes de la Masia amb el seu projecte #ValorsMasia 2015-2016 que, conjuntament amb l’Hospital de Dia de Sant Joan de Déu i la Fundació FC Barcelona, pretén recaptar fons a través de diferents accions per a la lluita contra el càncer infantil.

Una proposta social que posa de manifest la seva sensibilitat amb les persones més vulnerables com ja es va poder veure a la primera acció d’aquesta campanya: la nadala solidària que els joves esportistes de la Masia van gravar amb la cantant Mone Teruel i que el Club va escollir com la nadala oficial del FC Barcelona del 2015.

La segona gran acció de #ValorsMasia 2015-2016 arriba aquest cap de setmana. Els equips formatius dels cinc esports professionals del Club (futbol, bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins) s’han sumat al projecte i sortiran els dies 13 i 14 de febrer als seus respectius partits lluint unes samarretes de suport a la lluita contra el càncer infantil en què es podrà llegir: “Valors que ens fan grans. #ValorsMasia. Lluitem contra el càncer infantil”. En total, uns 500 esportistes donaran suport a aquesta iniciativa en els més de 30 partits que jugaran aquest cap de setmana tant a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a la resta de Catalunya.

El lema ‘Valors que ens fan grans’ vol transmetre que la Masia, a més de ser una residència d’esportistes d’alt rendiment, és també un centre de formació integral, on la categoria humana va de la mà del rendiment esportiu.

Col·labora a través de www.implica-t.org

El projecte #ValorsMasia 2015/16 neix a partir de la col·laboració de la Masia i la Fundació FC Barcelona amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, centre sanitari de referència per a aquesta residència, amb l’objectiu d’ajudar a recaptar fons per a la lluita contra el càncer infantil.

Les diferents accions que s’han dut a terme fins ara, la nadala solidària, la conferència d’Albert Espinosa, creador de Polseres vermelles, a l’auditori de la Masia o el taller de castells que es farà aquest divendres amb els Castellers de Vilafranca, són una crida perquè tothom que ho desitgi faci el seu donatiu a la causa a través del web www.implica-t.org, fins al 30 de juny.

Es poden fer aportacions des d’un euro fins a 5.000, i així constar com a col·laborador principal del projecte. La campanya #ValorsMasia 2015/16 tindrà continuïtat en els propers mesos amb conferències, tallers i diferents activitats que es faran a la Masia com, per exemple, les xerrades que impartiran, entre d’altres, el Mag Lari, el pallasso Tortell Poltrona i l’exentrenador del Barça d’hanbol Xesco Espar.

Tornar a dalt