fcb.portal.reset.password
El guanyador, Ernest Castelltort, amb Jordi Cardoner durant l'entrega de la samarreta.

El guanyador, Ernest Castelltort, amb Jordi Cardoner durant l'entrega de la samarreta. GERMÁN PARGA /FCB

La campanya ‘Tant se val d’on venim’ va obrir fa unes setmanes un nova via de donació ‘online’ en què totes les persones que fessin una aportació de 6 euros entraven en un sorteig d’una samarreta del primer equip signada pels jugadors.

La promoció va estar oberta del 22 de octubre fins al 12 de novembre i, entre tots els donants, l’agraciat ha estat Ernest Castelltort, que va rebre aquest dimarts de mans del vicepresident Jordi Cardoner el preuat regal.

La llista d’objectes cedits pels cracs del primer equip anirà ampliant-se progressivament i cada nova adquisició s’adjudicarà entre els donants en un nou sorteig.

‘Tant se val d’on venim’ és una campanya impulsada per la Fundació FC Barcelona que, a més de la captació de fons, centra els seus esforços en la sensibilització per tal de fer d’altaveu de la important crisi migratòria que experimenta Europa, especialment a causa dels conflictes bèl·lics que estan patint països de l’Orient Mitjà, Síria, l’Afganistan o l’Iraq. El projecte també compta amb la col·laboració de la Creu Roja, organisme internacional expert en aquestes situacions de crisis migratòries, que serà l’entitat beneficiària dels fons recaptats.

Tornar a dalt