fcb.portal.reset.password
Un grup de persones miren una exposició amb un panells on s'hi veuen aliments

L'exposició es podrà veure fins al 2016 al Museu Blau. MUSEU BLAU

La Fundació FC Barcelona és una de les entitats col·laboradores en l’exposició ‘Nutrició, impuls vital’ que es pot veure al Museu Blau de Barcelona. Juntament amb un ampli programa d’activitats, aquesta mostra ens convida a reflexionar sobre els hàbits alimentaris i de salut, així com la seva relació amb el medi ambient des d’una perspectiva científica i lúdica.

‘Nutrició, impuls vital’ gira a l’entorn dels tres pilars que constitueixen la base de la salut: alimentació-nutrició, repòs-activitat física i higiene-medi ambient. La recreació d’un mercat amb 10 parades que contenen els grups bàsics d’aliments ocupa la part central de l’exposició que aprofundeix en els conceptes d’alimentació i nutrició. A través d’interactius, models 3D, escenografies, peces de patrimoni i audiovisuals es poden conèixer les propietats nutricionals dels aliments i la seva història, així com l’evolució en les diferents cultures i civilitzacions.

Aquesta proposta està totalment en la línia de la campanya ‘Som el que mengem’ que la Fundació FC Barcelona té en marxa des del 2011 amb l’objectiu de fomentar entre els més joves els hàbits alimentaris saludables i que amb activitats com ‘Mengem sa, mengem de mercat’ apropa els més menuts als productes de temporada com a base d’una dieta sana.

Horaris de visita

Aquesta mostra es podrà veure fins al 29 de maig del 2016 al Museu Blau de Barcelona (Parc del Fòrum, plaça de Leonardo da Vinci, 4-5). Del març al setembre: de dimarts a dissabte, de 10 a 19 h i diumenges i festius, de 10 a 20 h. D’octubre a febrer: de dimarts a divendres, de 10 a 18 h; dissabte, de 10 a 19 h i diumenges i festius, de 10 a 20 h.

Tornar a dalt