fcb.portal.reset.password
Àlex Abrines a la llotja del Palau fent un senyal d'ok amb els dits

Àlex Abrines a la llotja del Palau. FOTO: GERMÁN PARGA / FCB

El projecte ‘One Team’ iniciarà durant el mes de novembre les activitats corresponents a la temporada 14/15. Aquest dijous el seu ambaixador, Àlex Abrines, ha estat el primer a conèixer-les, fruit d’una trobada de treball amb l’equip de la Fundació FC Barcelona.

Abrines, que per segon any serà l’ambaixador del projecte, ha comentat que té moltes ganes que les activitats tornin a començar i ha destacat, com a resultat de la seva experiencia, que “engresca molt la sensació de felicitat dels nois que hi participen”. ‘One Team’ és un projecte social creat per l’Eurolliga que pretén utilitzar la pràctica del bàquest per al foment de la integració social, de l’equitat de gènere i dels valors entre els joves.

Durant aquesta temporada es tornaran a programar clínics esportius amb presència dels jugadors del l’equip de bàsquet del FC Barcelona i dels veterans, també s’impulsaran activitats en el marc dels partits de l’Eurolliga i, com a novetat, es crearan documents audiovisuals de sensibilització sobre l’esport i els valors.

El projecte tindrà com a beneficiaris, un any més, els esportistes de Special Olympics Catalunya i de la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL).

Tornar a dalt