fcb.portal.reset.password

‘Un Dia de Nassos!’ de Pallapupas. FOTO: VÍCTOR SALGADO-FCB.

La Fundació FC Barcelona s’ha sumat un any més a l’emblemàtic ‘Un Dia de Nassos!’ de Pallapupas, que se celebra aquest diumenge 5 d’octubre. L’aportació de la Fundació ha estat posar a disposició d’aquesta ONG una remesa d’entrades per a la Camp Nou Experience a meitat de preu que serviran per recaptar fons per a aquesta entitat de pallassos d’hospital.

‘Un Dia de Nassos’ arriba enguany a la seva cinquena edició i es consolida com un dels més entranyables esdeveniments de l’agenda social catalana. Sota l’eslògan ‘Entrades a meitat de preu amb el doble de valor’, a més del Camp Nou Experience, s’han sumat a aquesta acció diversos espais d’oci de tot Catalunya.

L’entitat Pallapupas treballa en diversos hospitals de Catalunya i en l’actualitat visita més de 35.000 persones. El seu objectiu és obrir un espai per al riure durant el procés de malaltia, i així convertir els centres sanitaris en espais més amables i plens de vida a través d’actuacions artístiques, amb un mètode propi, orientades a infants i gent gran, en estreta col·laboració amb el personal sanitari.

Tornar a dalt