fcb.portal.reset.password
Un grup d'infants corre somrient cap a la càmera

Un grup d'infants d'una zona rural del Brasil. FOTO: UNICEF

Aquest dijous 20 de novembre se celebra el 25è aniversari de la signatura de la Convenció sobre els Drets de l’Infant, el primer instrument internacional que va reconèixer els infants com a agents socials i com a titulars actius dels seus propis drets. El text va ser aprovat per l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre del 1989.

El FC Barcelona, com a entitat compromesa amb la infància, vol sumar-se a la celebració d’aquesta efemèride duent a terme diverses accions de visibilitat coincidint amb el partit Barça-Sevilla d’aquest dissabte.

En l’àmbit institucional el Club rebrà a la llotja Anna Folch, presidenta d’Unicef Comitè Catalunya, entitat unida al Club des de fa més de 8 anys i que simbolitza de manera emblemàtica la implicació del Barça amb la infància en general i en particular amb la més vulnerable.

D’altra banda, al terreny de joc, l’‘speaker’ Pep Callau farà una menció a aquesta celebració en la prèvia del partit. També en aquests instants previs els infants que es fotografiaran amb els jugadors del primer equip lluiran unes samarretes commemoratives. I ja durant el partit els espectadors podran veure mencions a la causa tant als videomarcadors de l’Estadi com a les tanques publicitàries que envolten el terreny de joc.

Per donar continuïtat a la iniciativa, Barça TV tindrà en emissió durant les properes setmanes l’espot d’Unicef ‘Ara no podem parar’ que té com a objectiu recaptar fons perquè la reducció de la mortalitat infantil no s’aturi.

Tornar a dalt