fcb.portal.reset.password
Dos nens xuten una pilota i marquen gol a l'estand de FutbolNet

Dos infants a l'estand de 'FutbolNet' instal·lat al Passeig Lluís Companys. FOTO: VÍCTOR SALGADO / FCB

El projecte ‘FutbolNet’ de la Fundació surt al carrer amb motiu de la celebració de les festes de la Mercè. Des d’aquest divendres i fins al proper dimecres dia 24 tots aquells infants que ho desitgin poden participar en els partits de ‘FutbolNet’ que tindran lloc a l’estand instal·lat al passeig Lluís Companys de Barcelona (davant de l’entrada del Parc de la Ciutadella).

L’objectiu és que els joves d’entre 8 i 16 anys puguin treballar els valors mentre passen una estona divertida jugant a futbol amb unes normes diferents a les convencionals, on no és tan important marcar gols sinó jugar aplicant correctament diferents valors.

Aquest espai està obert al públic en els horaris següents: els feiners de 17.00 a 21.00 hores i els festius de 10.00 a 21.00 hores.

‘FutbolNet’, cinc valors

‘FutbolNet’ és una metodologia pedagògica que pretén educar els infants i els joves a través del foment dels valors positius que es deriven de la pràctica esportiva. El projecte fa incidència en cinc valors, marcats com a essencials per al desenvolupament personal, que es debaten abans, durant i després del joc. Aquests valors són esforç, respecte, treball en equip, humilitat i ambició.

En l’actualitat el projecte ‘FutbolNet’ s’aplica a infants i joves a Catalunya, l’Argentina, el Brasil, Oman, l’Iraq, Qatar i a 35 països africans i arriba a gairebé 130.000 beneficiaris.

Tornar a dalt