fcb.portal.reset.password

D’esquerra a dreta, Anna Folch, Javier Martos, Josep Maria Bartomeu, Carmelo Angulo i Ramon Pont / FOTO: UNICEF

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va viatjar dilluns passat a Madrid per entrevistar-se amb el nou president de l’Unicef a Espanya, Carmelo Angulo. Durant la trobada institucional es va aprofundir en els projectes de col·laboració que mantenen les dues entitats, fruit de l’aliança que aquesta temporada s’ha ampliat fins al 2016 i que manté el compromís de portar el nom de l’Unicef a l’esquena de la samarreta del primer equip i destinar, com ha fet durant els últims anys, 1,5 milions d’euros anuals als treballs conjunts amb l’Unicef.

En la primera presa de contacte entre els dos nous presidents del FC Barcelona i de l’Unicef els van acompanyar el directiu i vicepresident primer de la Fundació, Ramon Pont, el vicepresident primer del Comitè Espanyol de l’Unicef, Juan José Almagro; la vicepresidenta segona, Carina Szpilka; la presidenta del Comitè de Catalunya de l’Unicef, Anna Folch, i el director executiu de l’Unicef a Espanya, Javier Martos.

Durant la reunió, l’Unicef va posar en coneixement del president Bartomeu les accions que porta a terme gràcies a l’aliança amb el FC Barcelona i la seva Fundació. Concretament, es van abordar les novetats dels projectes, basats en el foment de l’educació pel desenvolupament a través de l’esport, que s’estan desenvolupant a Ghana, Sud-àfrica, la Xina i el Brasil. L’acció conjunta entre la Fundació del FC Barcelona i l’Unicef serveix per millorar la vida de més de 200.000 infants.

Tornar a dalt