fcb.portal.reset.password
Sandro Rosell en el moment de rebre el premi d'Honor de Special Olympics de Catalunya

Sandro Rosell ha rebut el premi d'Honor de Special Olympics de Catalunya / FOTO: VÍCTOR SALGADO - FCB

En el marc de les activitats programades per a la 16a Marxa Special Olympics, celebrada aquest diumenge a Barcelona, el president Sandro Rosell ha rebut el premi d’honor entregat per aquesta entitat en la cinquena edició dels seus premis nacionals “pel seu suport a l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual, sobretot per dotar-lo del reconeixement social i institucional que es mereix”, segons ha explicat l’organització.

Rosell ha recollit el premi personalment en un acte celebrat al Palau Blaugrana i en el qual també ha estat present el vicepresident del FC Barcelona Jordi Cardoner. El president blaugrana ha explicat: "la meva vinculació des de fa anys ha estat anònima i no m'agrada que em donin premis individuals, però ho agraeixo i és un honor", i ha afegit a continuació que "des de la Fundació del FC Barcelona sempre s'ajudarà a les organitzacions que treballen per ajudar a normalitzar la situació de les persones amb dificultats".

Caminada reivindicativa

La 16a marxa compta amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i s’ha iniciat, com és habitual, a la Plaça Maria Cristina de Barcelona i ha acabat al Palau Blaugrana amb una festa de cloenda. Aquesta caminada popular que se celebra anualment serveix per reivindicar una millor integració a la societat, a través de l’esport, de les persones amb discapacitat intel·lectual. Rosell ha destacat posteriorment: "És una lliçó de vida per a tothom i més gent s'hauria d'apropar a aquest tipus d'actes".

L’edició d’enguany ha estat apadrinada pel jugador del Barça Víctor Tomás, i en la festa posterior, en què s’han entregat els premis, s’ha celebrat un partit d'exhibició d'handbol entre diversos jugadors del juvenil d’aquesta secció del FCBarcelona i esportistes de Special Olympics Catalunya. L’acompanyament musical ha estat a càrrec del grup Blaumut.

Tornar a dalt