fcb.portal.reset.password
Foto de grup, d'esquerra a dreta, Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig; Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; Josep Ibarz, alcalde d’Almacelles i Eric Mir, alcalde de les Borges Blan

D'esquerra a dreta, Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig; Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona; Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; Josep Ibarz, alcalde d’Almacelles i Eric Mir, alcalde de les Borges Blanques. FOTO: DI

Aquest dimecres al vespre es va presentar a la sala d’actes de la Diputació de Lleida la nova etapa de ‘FutbolNet’ en aquest territori. Després de l’èxit recollit per aquesta metodologia durant la seva implementació en anys anteriors, enguany són tres les localitats on s’ha encetat: Bellpuig, les Borges Blanques i Almacelles.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de Ramon Pont, vicepresident primer de la Fundació FC Barcelona, així com de Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida; Salvador Bonjoch, alcalde de Bellpuig; Eric Mir, alcalde de les Borges Blanques, i de Josep Ibarz, alcalde d’Almacelles. També els van acompanyar diversos beneficiaris del projecte de cadascuna de les localitats.

Acord amb la Diputació i els Ajuntaments

En total, més d’un centenar d’infants i joves d’entre 10 i 16 anys d’aquestes tres localitats són els beneficiaris de ‘FutbolNet’ en aquest territori. Un projecte que s’emmarca en el conveni establert entre la Fundació FC Barcelona, la Diputació de Lleida i els ajuntaments de Bellpuig, les Borges Blanques i Almacelles.

‘FutbolNet’ és una metodologia educativa dirigida a infants i joves vulnerables que utilitza el futbol com a eina de transmissió de valors i que converteix el joc en font de diàleg al seu voltant. El programa incideix en cinc valors: esforç, respecte, treball en equip, ambició i humilitat. A cada sessió es treballa un valor a través de jocs esportius i es disputa un partit de futbol en què els participants han d’aplicar el valor en pràctica de la millor manera possible, a través de la reflexió.

Tornar a dalt