fcb.portal.reset.password
Els jugadors del Cadet A juguen amb els nens assistents

Els participants van poder jugar amb el Cadet A / FOTO:FCB

Aprofitant la presència de l’equip Cadet A Doha amb motiu de la seva participació a l’‘Al Kass International Cup’, un grup de 30 nens d’entre 10 i 12 anys que formen part del programa de ‘FutbolNet Qatar’ van poder veure un entrenament de l’equip blaugrana i conèixer de prop els jugadors. Els nens van gaudir de l’experiència de veure jugadors propers a ells per edat i que van ser presentats com a referents en hàbits de vida saludable.

Els jugadors blaugrana van compartir partidets amb els beneficiaris de ‘FutbolNet Qatar’ i els membres de l’‘staff’ tècnic dels cadets van impartir un clínic als nens incidint en els valors que són propis de l’esport i que formen part del lema de la Fundació, ‘Qui té valors, guanya’, destacant la importància que uns bon hàbits de comportament ajuden a ser millors jugadors i persones.

Els nens participants van ser escollits d’entre el prop del miler de beneficiaris del projecte que ja es va implementar la temporada passada i que acaba de posar-se en funcionament de nou. A més de la transmissió de valors a través de la pràctica esportiva en la seva adaptació qatariana, FutbolNet ofereix als infants lliçons didàctiques per fomentar els hàbits alimentaris saludables, una prioritat per al govern de Qatar a causa dels alts índexs d’obesitat infantil al país.

Tornar a dalt