fcb.portal.reset.password
De dreta a esquerra, els patrons Edurad Sans i Lola Bou,  amb el premi a les mans, acompanyats d'un dels representants de l'editorial Proteus.

De dreta a esquerra, els patrons Eduard Sans i Lola Bou amb un dels representants de l'editorial Proteus. FOTO: GERMÁN PARGA / FCB

El projecte ‘Barçakids’ de la Fundació FC Barcelona ha estat guardonat en la cinquena edició dels Premis Proteus en la categoria d’esport. Aquests premis estan impulsats per l’editorial Proteus, especialitzada en l’àmbit de la filosofia i l’ètica, i destaquen anualment aquelles persones, entitats o projectes que treballen per promoure l’ètica i els valors socials en diferents sectors.

L’acte d’entrega es va celebrar aquest dilluns al vespre al Col·legi de Doctors i Llicenciats de Catalunya. Els patrons Lola Bou i Eduard Sans van ser els encarregats de recollir la distinció en nom de la Fundació FC Barcelona.

‘Barçakids’ és un programa dirigit als nens i nenes de 6 a 12 anys (Educació Primària), que, per segons curs consecutiu, volen fomentar i consolidar el seu sistema de valors a través dels principis pedagògics de l’esport. El projecte s’aplica a les escoles dels Països Catalans i està estructurat en unitats didàctiques per treballar els valors següents: respecte, esforç, humilitat, treball en equip i ambició. Uns 150 infants per centre, en tres jornades lectives, tenen l’oportunitat de ser els protagonistes d’aquesta experiència pedagògica, en què també intervenen els jugadors del primer equip i que es basa en l’expressió oral, l’expressió escrita i la pràctica esportiva per vehicular-ne tots els continguts.

Tornar a dalt