fcb.portal.reset.password

Messi i Pinto, durant l'entrega de regals / FOTO: FCB

Guardiola, a l'Hospital de Nens de Barcelona / FOTO: ÀLEX CAPARRÓS-FCB

Busquets, Cesc i Iniesta, a l'Hospital de Sant Pau / FOTO: GERMÁN PARGA-FCB

Mascherano, Maxwell i Rosell, a l'Hospital de Barcelona / FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB

El primer equip del FC Barcelona ha fet feliços molts i molts nens aquest dijous. Primer, amb l'entrenament de portes obertes fet al Miniestadi i, tot seguit, amb la tradicional visita als hospitals de Barcelona, en un acte emmarcat dins la campanya 'Un somni per un regal' de la Fundació FC Barcelona.

D'aquesta manera, els nens malalts que hauran de passar la Nit de Reis lluny de casa han tingut un primer regal que no oblidaran mai: han conegut els cracs del seu equip. A més, tots ells, a banda de rebre regals, han pogut fer-se fotos i demanar autògrafs de tots els seus ídols.

Quatre mil regals

En total, els jugadors, acompanyats sempre per algun membre de la Junta Directiva, han visitat un total de set hospitals, en què s'han repartit uns 4.000 regals, tots ells objectes de marxandatge del FC Barcelona, gentilesa d'AlmoNeska SL, Alusport Bottles, C Y P Imports Sl, Madness Esport SL, Salandre, Josma Sport i Ejekoa.

Rosell, a l'Hospital de Barcelona

El president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha liderat l'expedició blaugrana a l'Hospital de Barcelona, en què ha estat acompanyat pel directiu Javier Bordas i pels jugadors Javier Mascherano i Maxwell, que han parlat per a Barça TV, com es pot veure en el vídeo.

L'entrenador del primer equip, Josep Guardiola, ha visitat l'Hospital de Nens de Barcelona, juntament amb els brasilers Alves, Adriano, i també amb Fontàs, Cuenca i Muniesa, a més de la directiva Pilar Guinovart.

La resta de futbolistes del Barça s'han repartit entre l'Hospital de Sant Pau, l'Hospital del Mar, Sant Joan de Déu, l'Hospital de la Vall d'Hebron i el Trias i Pujol. Abans de visitar aquest últim, precisament, Xavi i Sergi Roberto, acompanyats pels directius Dídac Lee i Manel Arroyo, han visitat dos nens de l'Institut Guttmann.

Qui ha anat on?

Hospital de Barcelona
Jugadors: Mascherano i Maxwell
Directius: Sandro Rosell i Javier Bordas

Hospital Vall d’Hebron
Jugadors: Valdés, Thiago, Pedro, Oier i Montoya
Directius: Jordi Cardoner i Eduard Coll

Hospital de Sant Pau
Jugadors: Iniesta, Cesc i Busquets
Directius: Josep Maria Bartomeu i Jordi Moix

Hospital del Mar
Jugadors: Messi i Pinto
Directius: Javier Faus i Josep Ramon Vidal-Abarca

Hospital Sant Joan de Déu
Jugadors: Puyol, Piqué, Abidal, Keita, Alexis i Unzué
Directius: Ramon Pont i Silvio Elías

Hospital Trias i Pujol
Jugadors: Xavi i Sergi Roberto
Directius: Dídac Lee i Manel Arroyo

Hospital Nens de Barcelona
Jugadors: Guardiola, Alves, Adriano, Fontàs, Cuenca i Muniesa
Directius: Pilar Guinovart

Tornar a dalt