fcb.portal.reset.password

Sandro Rosell participant en els tallers de la Fundació. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Sandro Rosell participant en els tallers de la Fundació. Foto: Àlex Caparrós-FCB

Des d'ahir, els Jardins de Salvador Espriu (Jardinets de Gràcia) de Barcelona acullen activitats presencials amb diferents tallers per aprendre a menjar millor i activitats per fomentar l'esport. Tots aquests tallers són una iniciativa de la Fundació FC Barcelona, i el president del Club, Sandro Rosell, ha volgut presenciar-los en primera persona. Rosell ha participat en diferents tallers en un entorn molt familiar. L'objectiu de la campanya de la Fundació, 'Som el que fem, som el que mengem', pretén sensibilitzar i promoure entre els nens i joves els bons hàbits, utilitzant com a referents de bona alimentació i de pràctica esportiva els esportistes del primer equip, els joves talents de la Masia i els veterans.

Activitats tot el diumenge

El projecte, que està destinat a la societat catalana en general, però especialment al públic jove, estarà present durant tot aquest diumenge en el marc de les Festes de la Mercè d'enguany. La campanya compta també amb la col·laboració de la Fundació Alícia, la Fundació SHE, la Generalitat de Catalunya i diversos ajuntaments catalans, entre els quals hi ha el de Barcelona.

Més de 10.000 persones

Per aquestes activitats hi han passat aquest cap de setmana més de 10.000 persones i la campnaya, continua. La segona quinzena d'octubre es faran xerrades sobre alimentació saludable i pràctica esportiva a set universitats catalanes, dirigides a entrenadors, monitors i estudiants. També es programaran activitats de sensibilització al Camp Nou i de sensibilització a 70 instal·lacions esportives de tot Catalunya.

Tornar a dalt