Objectiu

Construir un futur per als joves més vulnerables

La Fundació Edmílson va ser fundada a Brasil l'any 2006 per l'exfutbolista José Edmílson. L'objectiu és contribuir a la construcció d'un futur millor per als nens i nenes mitjançant l'educació i la professionalització, fent que esdevinguin ciutadans multiplicadors d'accions d'inclusió social. Inclou un programa educatiu, Sembrando sueños, adreçat a menors de 6 a 14 anys als quals proporciona reforç escolar i activitats esportives, informàtiques i arts escèniques.

A més d'aquesta col·laboració, la Fundació Edmílson dona suport al programa de prevenció de la violència de la Fundació Barça a la favela de Maré, a Rio de Janeiro, i altres països de l'Amèrica Llatina.

L'esport com a eina de desenvolupament

El nostre compromís amb la Fundació Edmílson

Des de la Fundació Barça, en coherència amb la nostra línia d’inclusió social, i la Fundació Edmílson vam subscriure el 2006 un acord amb l’objectiu d’impulsar accions entre els joves més vulnerables del Brasil, basats principalment en l’esport com a eina de desenvolupament.

Comptem amb un programa educatiu, ''-Sembrando Sueños-'', que atén nens i adolescents d’entre 6 i 14 anys.

''-Sembrando Sueños-'' es vehicula a través d’activitats basades principalment en l’esport, la informàtica i les arts escèniques.

José Edmílson va participar en la presentació dels resultats del Programa de Prevenció de la Violència Juvenil a la favela de Maré de Rio de Janeiro.

Testimonis

El futbol és una eina que es pot utilitzar en la construcció d'un bon ciutadà

José Edmilson

Exfutbolista i fundador de la Fundació Edmílson


Galeria d'imatges