Acció comunitària

La Fundació FC Barcelona i Nike, per la inclusió social i la pràctica de l’esport a Barcelona

Per quarta temporada consecutiva, Nike dona suport al programa d’Inclusió Social de la Fundació Barça a la ciutat de Barcelona, adreçat a infants i joves en risc d’exclusió social. El projecte Made to Play promou la pràctica de l’activitat física i el joc, amb especial atenció per fomentar l’increment de participació del col·lectiu femení en totes les activitats.

La temporada 2021/22 més de 200 infants i joves van participar en activitats extraescolars setmanals dirigides per l’equip educatiu de la Fundació Barça, en què es va utilitzar la metodología SportNet, que empra l’esport, el joc i l’activitat física com a eines d’integració social. Les activitats s’han consolidat per quart any consecutiu en diferents centres socials i educatius en set barris de la ciutat de Barcelona.

L’objectiu del projecte és desestigmatitzar els col·lectius en risc social, teixir vincles amb la comunitat, fomentar el desenvolupament de les seves habilitats i competències i esdevenir un agent de prevenció comunitària.