Programa a Amèrica Llatina amb Scotiabank

El Programa que desenvolupa la Fundació Barça juntament amb Scotiabank a Amèrica Llatina es desenvolupa des de l'any 2017, havent arribat anualment a més de 6.000 nens i nenes en 5 països incloent Mèxic, Costa Rica, Colòmbia, Perú i Panamà.

En una primera fase, el projecte es va centrar en la formació metodològica d'educadors i en l'organització de Festivals FutbolNet com a espais de trobada entre els participants. El 2020 el model d'intervenció s'amplia amb la implementació de sessions regulars durant el curs escolar, reforçant així l'impacte en les comunitats que es complementa amb la creació de material educatiu en format digital, amb la finalitat de minimitzar les afectacions causades per la Covid -19.

El projecte utilitza el potencial transformador de l'esport, com a eina d'educació en valors i enfortiment d'habilitats per a la vida, amb l'objectiu d'incidir en el benestar físic i emocional de nens i nenes, i de promoure la inclusió social i prevenció de la violència, en comunitats vulnerables de la Regió d'Amèrica Llatina.

Nens amb samarreta d'Scotiabank

Prevenció de la violència a Amèrica Llatina

La Fundació Barça treballa a diversos països d'Amèrica Llatina amb un programa per la prevenció de la violència. Aquí trobareu alguns videos de la implantació d'aquest programa